Tillbaka till bloggen
  Nyheter
  14/01/2022

  Pandemin lättar upp. Låt 2022 bli året då vi kombinerar styrkorna från digitala och fysiska arbetsätt

  Dela:

  Med vårt nya nyhetsbrev vill vi bjuda in dig att vara med på Scalex fortsatta resa att frigöra den fulla potentialen hos Sveriges entreprenörer!

  Samhället börjar öppna upp och vi kan återigen börja mötas igen på andra plattformar än Zoom och Teams. För oss entreprenörer är det goda nyheter. Det ger oss det bästa av båda världar. Mänskliga möten som bubblar av Idéer, inspiration och energi och effektiviteten och skalbarheten från de digitala arbetssätten.

  Låt 2022 bli året där vi kombinerar styrkorna från fysiska och digitala arbetssätt. Låt oss fortsätta att utmana status quo, gamla sanningar och sätt att arbeta. Nu är det rätt tid att lyfta företaget till en nästa nivå. Hur ser ditt företags alternativa verklighet ut?
  En maximalt digitaliserad version av företaget. Ett företag som ligger i absoluta frontlinjen när det gäller hållbarhet? Där innovation och förnyelse finns inbyggt i företagets DNA.

  Mycket har hänt sedan vi startade

  Scalex vill spela en roll och vara en resurs för entreprenörer som vill bygga hållbara och skalbara företag. Sedan starten för drygt två års sedan har vi fått förtroendet att samarbeta med ett stort antal fantastiska ägare och entreprenörer från olika branscher och i olika faser på sin tillväxtresa.

  Vårt acceleratorprogram där hjälper ägare överkomma olika tillväxthinder och få fart på lönsam tillväxt är nu finslipat och väl beprövat. Vi har även utvecklat flera tjänster för att kunna möta flera behov. De fyra första nya tjänsterna som vi nu lanserar är:

  • Rekrytering av styrelseordförande och ledamöter
  • CFO On-demand
  • Strategiprocess enligt vår Scale-Up Metodik
  • Digital transformation för ägare/styrelse/VD.

  Nytt för i år är även att vi startar upp vårt nyhetsbrev och har stärkt vårt Team med Marie Söderkvist som inbound manager.

  Vi startar upp vår webinarserie

  Under året håller vi sex stycken webinarier där du får värdefulla tips om hur du kan frigöra den fulla tillväxtkraften i ditt företag. Vi kommer att prata om hur du kan arbeta systematiskt och metodiskt med att skala upp ditt företag. Vi kommer att visa på hemligheten hur professionella ägare och serieentreprenörer i så hög grad lyckas med att skala upp sina bolag genom att bemästra ägarrollen.
  Vi kommer att berätta om hur du lyckas med ditt strategiarbete och varför vi vi anser att styrelsearbetet behöver förändras hos svenska små och medelstora företag. Hur får du en “awesome” styrelse som levererar vassa strategier som fungerar?

  – Magnus Burvall