Styrelse och strategiarbete

Omvärldsanalys, Hållbarhet, AI/Tech

Behöver du klarhet i nuvarande situation och framtidens möjligheter?

Våra omvärldsanalys- och matchmakingtjänster är skräddarsydda för att ge dig de nödvändiga insikterna och öppna dörrar till nya affärsmöjligheter.

Vill veta mera

Genom vårt nätverk kan vi erbjuda en mångfald av tjänster, från korta workshops till fördjupade samarbeten med ledande forskning och världsledande teknologihubbar som London och Silicon Valley.

Låt oss guida dig genom den komplexa världen av affärsutveckling och teknologiska framsteg

Med våra omvärldsanalyser, hållbarhetsanalyser och roadmaps inom områden som AI och annan teknologiutveckling, ger vi dig verktygen för att fatta välgrundade beslut som positionerar din verksamhet för framgång. Vårt fokus ligger inte bara på att förstå den nuvarande utvecklingen utan även att ligga steget före, identifiera trender och behov inom hållbarhet, artificiell intelligens och annan teknologi. Våra korta insatser inkluderar workshops som ger dig snabb insikt och överblick över de mest relevanta områdena för din verksamhet. För mer djupgående analyser och strategiska samarbeten kopplar vi ihop dig med experter från vårt nätverk och ger dig tillgång till världsledande forskning, företag och investerare. Genom att samarbeta med oss blir din framtid mer förutsägbar, och du kan arbeta systematiskt med framtidsfrågor för att hålla dig konkurrenskraftig på den snabbt föränderliga marknaden.

Våra medarbetare

Kontakta oss för mer information