Tillbaka till bloggen
  Insikter
  02/02/2020

  Vi hjälper dig att öka företagets värde

  Dela:
  Vill du dubbla värdet på företaget, halvera riskerna i verksamheten, göra mera av det du tycker är roligt och mindre av det du inte gillar att göra?

  Scalex är skapat av entreprenörer för entreprenörer. Vi hjälper ägare och entreprenörer att bygga värde i sina bolag. Det finns olika hinder och låsningar som gör att ett företag stagnerat. Det kan handla om otydlig ägarstyrning, ägarkonflikter, ekonomistyrning, svagheter i strategiarbete eller otillräcklig tillväxtfinansiering. Tillsammans ”löser vi upp” dessa knutar och frigör kraft och energi.

  Vårt erbjudande är en metod och ett systematiskt arbetssätt som garanterat leder till ökat värde på bolaget och samtidigt minskade risker. Vi gör det möjligt att skala upp företaget genom professionell ägarstyrning och professionellt styrelsearbete. Med styrningen på plats finns förutsättningar till ett högkvalitativt strategiarbete med rätt kompetens för att bygga ett framgångsrikt företag i en digitaliserad och globaliserad värld.

  Scalex har stor erfarenhet ägarstyrning, styrelsearbete, strategiarbete, tillväxtfinansiering, digitalisering och internationalisering i allt från små bolag till internationella företag. Vi är övertygande om att nyckeln till att frigöra den fulla tillväxtpotentialen för ett företag startar på toppen av pyramiden – med ett professionellt ägarskap.

  Hälsningar
  Magnus Burvall